Diensten

Wij verzorgen o.a. pakketvervoer, spoedzendingen, distributie van goederen, vrachtleveringen, verzekerd vervoer en verhuizingen

Pakketvervoer

Wij vervoeren pakketten in alle soorten en maten in binnen- en buitenland.

Spoedzendingen

Wij halen uw spoedzendingen bij u op of op elk ander gewenst adres in Nederland en op de dag die u het beste uitkomt.

Nadat wij uw pakket hebben opgehaald, kunt u uw zending met track & trace volgen. U ziet waar uw zending zich bevindt en of het op de plaats van bestemming is aangekomen aan de hand van uw pakketnummer.

Wij bezorgen in heel Europa. In Nederland, Belgiƫ en Luxemburg en een groot deel van Duitsland bezorgen wij het pakket de volgende werkdag.

Vrachtleveringen

Binnenlands en internationaal vrachtvervoer over de weg kan in een volledig of deels gevulde vrachtwagen. Wij maken een duidelijke inschatting van de benodigde tijd en gebruiken een trackingsysteem, zodat u uw lading kunt volgen.

Verzekerd vervoer

Verzekerd vervoer zorgt ervoor, dat het vervoer van uw waardevolle spullen tegen verlies of beschadiging verzekerd zijn. Omdat het altijd mogelijk is, dat er onderweg iets mis kan gaan en schade en diefstal soms niet te voorkomen zijn.

Goederenvervoer

Voor goederenvervoer in een volledige vrachtwagen stellen we een vrachtwagen beschikbaar voor de hele transactie vanaf de deur van de verzender of het magazijn tot aan de ontvangst van de vracht op de uiteindelijke bestemming. Het gebruikte materieel hangt af van het soort lading, gewicht en afmetingen.

Wij hebben ook busjes tot onze beschikking voor kleinere hoeveelheden. Voor zendingen die minder dan een volledige trailer nodig hebben vervoeren we de vracht in onze bestelwagens efficiƫnt tot aan de deur van de ontvanger. De tijdsinschatting en de beschikbaarheid van onze dienst verschilt per stad, afhankelijk van het soort vracht, het gewicht en volume.

Onze afdeling goederenvervoer over de weg staat 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw beschikking. Wij besteden uiteraard veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten en diensten.

 

Particuliere verhuizingen

Verhuizen is ons vak. Wij zorgen ervoor dat uw spullen veilig en georganiseerd op de plek van bestemming komen. Onze medewerkers is een verhuizing geheel toevertrouwd. Zij zijn professioneel, en nemen het werk graag van u over. Zij regelen het vervoer van uw meubilair en persoonlijke spullen tot in de puntjes.

Maak een afspraak voor een verhuizing zonder zorgen!

Zakelijke verhuizingen

Zakelijk verhuizen vergt inspanning, tijd en energie. Van u, van uw medewerkers en andere betrokkenen. Wij nemen graag zoveel mogelijk van de zorg van u over, zodat u voor een groot deel ongestoord kunt doorwerken. Wij denken graag met u mee hoe wij met zo min mogelijk overlast de nieuwe werkplek operationeel kunnen maken.

Voor zakelijke verhuizingen op maat neemt u contact met ons op voor een goed verloop van de verhuizing van uw bedrijf, organisatie of onderneming.